Brandscan

Nieuwsgierig naar de aantrekkingskracht van jouw bedrijf? Ik geef je met een brandscan graag het antwoord. Ik kom bij jouw bedrijf langs om samen met jou en enkele collega’s op een creatieve en speelse manier jullie drijfveren te ontdekken. Die drijfveren vergelijken we met wat jullie nu uitstralen in de vorm van corporate identity en communicatie.

stap 1: Ik scan jullie uitstraling op aanwezige drijfveren

Op basis van de corporate identity, de website, brochures, ed. analyseer ik jullie communicatie op de drijfveren die daarin zichtbaar zijn.

stap 2: Samen vangen we de drijfveren van jouw bedrijf

In een creatieve sessie gaan we samen op zoek naar de kern van jouw bedrijf. We brengen samen de belangrijkste drijfveren in kaart.

stap 3: Je krijgt direct het eerste advies

We vergelijken de buitenkant met de binnenkant. Klopt de uitstraling van jullie bedrijf? Direct na afloop van de creatieve sessie geef ik adviezen om de aantrekkingskracht van jullie bedrijf te vergroten.

stap 4: Je ontvang de 1,5 meter lange brandscan

Na ongeveer een week ontvang je de unieke 1,5 meter lange brandscan met alle adviezen kort en bondig uitgeschreven. Daarmee kunnen we eventueel samen de noodzakelijke vervolgstappen zetten.

De Brandscan is gebaseerd op 23plusone, de eerste wetenschappelijk gevalideerde methode om aantrekkingskracht van merken te meten en te benchmarken.

De investering voor een brandscan is € 697,-.

Interesse?
Bel me op 06 – 260 365 23
Mail me via ricardo@bravebrands.nl
Of tweet naar @vormpraat