Brandscan

Nieuwsgierig naar de aantrekkingskracht van jouw bedrijf? Ik geef je met een brandscan graag het antwoord. Ik kom bij jouw bedrijf langs om samen met jou en je collega’s op een creatieve en speelse manier jullie drijfveren te ontdekken. Die drijfveren vergelijken we met wat jullie nu uitstralen in de vorm van corporate identity en communicatie.

stap 1: Ik scan jullie uitstraling op aanwezige drijfveren

Op basis van de corporate identity, de website, brochures, ed. doe ik een quickscan van de drijfveren die in jullie communicatie zichtbaar zijn.

stap 2: Samen vangen we de drijfveren van jouw bedrijf

In een inspirerende lunchsessie (45-60 min.) neem ik jullie mee in de wereld van aantrekkingskracht. En zet ik samen met jou en je collega’s de eerste stap van de ontdekkingstocht naar de kern van jullie bedrijf. We brengen samen de belangrijkste drijfveren in kaart.

stap 3: Analyse van het verschil

Tot slot vergelijken we de buitenkant met de binnenkant. Klopt de uitstraling van jullie bedrijf met wie jullie willen zijn? Of is er nog werk aan de winkel?

Een week later ontvangen jullie de bevindingen op papier. Een unieke 1,5 meter lange rapporage.

De Brandscan is gebaseerd op 23plusone, de eerste wetenschappelijk gevalideerde methode om aantrekkingskracht van merken te meten en te benchmarken.

De investering voor een brandscan is € 750,-.

Interesse?
Bel me op 06 – 260 365 23
Mail me via ricardo@bravebrands.nl