Brandscan

Nieuwsgierig naar de aantrekkingskracht van jouw bedrijf? Ik geef je met een brandscan graag het antwoord. Ik kom bij jouw bedrijf langs om samen met jou en enkele collega’s op een creatieve en speelse manier jullie drijfveren te ontdekken. Die drijfveren vergelijken we met wat jullie nu uitstralen in de vorm van corporate identity en communicatie.

stap 1: Ik scan jullie uitstraling op aanwezige drijfveren

Op basis van de corporate identity, de website, brochures, ed. analyseer ik jullie communicatie op de drijfveren die daarin zichtbaar zijn.

stap 2: Samen vangen we de drijfveren van jouw bedrijf

In een intensieve sessie van anderhalf uur ga ik samen met jou en maximaal 2 collega’s op zoek naar de kern van jullie bedrijf. We brengen samen de belangrijkste drijfveren in kaart.

stap 3: Analyse van het verschil

Tot slot vergelijk ik de buitenkant met de binnenkant. Klopt de uitstraling van jullie bedrijf met wie jullie willen zijn? Na ongeveer een week presenteer ik de adviezen om een authentieker en aantrekkelijker merk te worden.

De Brandscan is gebaseerd op 23plusone, de eerste wetenschappelijk gevalideerde methode om aantrekkingskracht van merken te meten en te benchmarken.

De investering voor een brandscan is € 750,-.

Interesse?
Bel me op 06 – 260 365 23
Mail me via ricardo@bravebrands.nl
Of tweet naar @vormpraat