Masterclass STOP, Denk, Doe!

Je bent ondernemer en je weet heus dat je ook moet nadenken over de strategie, je koers, doelen op lange en korte termijn. En natuurlijk heb je ook ideeën genoeg. Je brein staat nooit stil. Maar hoe vaak neem jij eigenlijk de tijd om daar echt over na te denken?

Je kunt je tijd immers maar één keer besteden.

De waan van de dag schreeuwt elke dag om aandacht.
Je hebt al genoeg ballen in de lucht te houden.
Je personeel aansturen, klanten tevreden houden,
brandjes blussen en zelf bijspringen.

Dus die strategie en ideeën
kunnen ook wel wachten tot volgende maand.

Of toch niet?

Want verander je als het goed gaat,
of wanneer het moet?

Stop even met rennen.

Gun jezelf tijd om afstand te nemen.
Denk na en Doe wat goed is.

In deze intensieve masterclass van een dag breng je eerst aan de hand van een beproefde methode je drijfveren en ambities in kaart. In het tweede deel bespreken wij jouw belangrijkste opgave voor de toekomst. We gebruiken verschillende werkvormen om je ideeën richting te geven. Aan de hand van voorbeelden en de cases van jou en maximaal 5 andere deelnemers werken we aan praktisch inzicht om tot actie te komen.

Voor wie?

Voor DGA’s en MT leden.
Met een drukke agenda en een vol hoofd.

Resultaat

Aan het eind van de training heb je een begin gemaakt met de verandering. Ondanks de dilemma’s die er zullen zijn, kun je gaan testen of jouw aannames kloppen. Je weet hoe je jouw drijfveren in kunt zetten om door te ontwikkelen.

Deze training helpt je de eerste stap te zetten uit de routine van de dag. En te gaan bouwen aan de toekomst van je bedrijf.
Geef jezelf denktijd!

Wanneer?

Jammer! Deze training is al geweest. Maar heb je 4 DGA’s / MT leden bij elkaar? Stuur ons dan gerust een mail. Dan plannen we en geschikt nieuw moment.

Na twee maanden volgt een reflectiemoment bij jou op kantoor. Ben je in actie, of loop je toch nog vast?
Wij schudden je graag nog even los.

Waar?

Buitengoed Uylenburg in Delfgauw (vlakbij Delft)
Landgoed Ter Horst in Driebergen (vlakbij Utrecht)

Investering

We vragen één dag van jouw tijd in de zomermaanden en daarnaast één uur om 2 maanden later te reflecteren op je voornemens.

De kosten voor deze training bedragen
€ 875,-, excl. btw en incl. lunch en borrel.

Je wordt de gehele dag begeleid door Rob en Ricardo in een kleine groep met maximaal 5 andere deelnemers.

De trainers

Ricardo Bravenboer is eigenaar van Brave Brands. Merkstrateeg en -bouwer. Hij haalt steeds weer de ziel van een bedrijf naar boven. Toont de ware kracht van je bedrijf. Onderscheidend ben je in je eigen blinde vlekken. Wat past bij jou? Welke kansen liggen voor het oprapen?

Rob Jansen is eigenaar van Open Blik. En dat geeft hij je ook. Hij verruimt je blik met creatief dwarsdenken. En begeleid op die manier bedrijven bij innovatie en verandertrajecten. Problemen los je niet op in hetzelfde kader als waarin ze zijn ontstaan. Wat kun jij anders doen? Probeer het!